Wij zijn

Dé Zwitserland specialist!

Opslag en Overslag

Met onze moderne magazijnen, materieel en goed opgeleid personeel zijn wij in staat een full-service pakket aan logistieke diensten aan te bieden. Naast op- en overslag, orderpicking, cross-docking en andere fysieke diensten verzorgen wij ook administratieve alsmede douanetechnische formaliteiten.

Dé Zwitserland specialist!

Inmiddels is de naam Janssen Logistics Nederland BV een begrip geworden in de logistieke dienstverlening en is Janssen Transport uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf dat alle facetten kent van deze specifieke transportsector.

Track & Trace

Als klant van Janssen Logistics Nederland BV heeft U, door middel van een unieke toegangscode, toegang tot ons Track & Trace systeem. Hierdoor bent U in staat om al uw zendingen te volgen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Janssen Logistics

Janssen Transport Weert heeft als core-business het goederenvervoer over de weg van en naar Zwitserland. De onderneming is in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met een jong wagenpark die voldoen aan de meest recente milieu- en veiligheidseisen. Alle voertuigen zijn voorzien van moderne communicatie middelen. Daar ons bedrijf veel aandacht besteed aan het opleiden en trainen van haar medewerkers kunnen wij anticiperen op recente ontwikkelingen in het Zwitserland vervoer. Wij zijn dan ook van mening dat we ons met recht "dé Zwitserland specialist" mogen noemen.

Het waarborgen van een hoog kwaliteitsniveau alsmede onze persoonlijke, klantspecifieke aanpak wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd. Hierdoor heeft de onderneming zich kunnen ontwikkelen tot een allround logistieke dienstverlener.

Om de kwaliteitseisen te blijven voldoen is medio 2003 Janssen Logistics Nederland BV opgericht, een bedrijf met een gespecialiseerd team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van logistieke concepten en de implementatie hiervan. Tevens zorgt Janssen Logistics voor de douanetechnische afwikkeling van de goederenstromen alsmede de begeleiding van de chauffeurs.

 

Over ons

Janssen is een allround logistieke dienstverlener met de nadruk op de goederenstromen van en naar Zwitserland via de weg, multimodaal via het spoor en water en full-service warehousing. Janssen Logistics is met recht dé Zwitserland-specialist.

Contactgegevens

Sleestraat 4,
6014 CA Ittervoort

(0475) 56 92 90