Home

Bedrijfsprofiel

Opslag en Overslag

Vacatures

Nieuws & actualiteiten

Fotogalerie

Track & Trace

Route

Contact

Welkom

Janssen Transport Weert heeft als core-business het goederenvervoer over de weg van en naar Zwitserland. De onderneming is in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met een jong wagenpark die voldoen aan de meest recente milieu- en veiligheidseisen. Alle voertuigen zijn voorzien van moderne communicatie middelen. Daar ons bedrijf veel aandacht besteed aan het opleiden en trainen van haar medewerkers kunnen wij anticiperen op recente ontwikkelingen in het Zwitserland vervoer. Wij zijn dan ook van mening dat we ons met recht "dé Zwitserland specialist" mogen noemen.

Het waarborgen van een hoog kwaliteitsniveau alsmede onze persoonlijke, klantspecifieke aanpak wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd. Hierdoor heeft de onderneming zich kunnen ontwikkelen tot een allround logistieke dienstverlener.

Om de kwaliteitseisen te blijven voldoen is medio 2003 Janssen Logistics Nederland BV opgericht, een bedrijf met een gespecialiseerd team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van logistieke concepten en de implementatie hiervan. Tevens zorgt Janssen Logistics voor de douanetechnische afwikkeling van de goederenstromen alsmede de begeleiding van de chauffeurs.

 

 

Language:
       

Adres:
Janssen Logistics Nederland B.V.
Sleestraat 4
6014 CA Ittervoort
The Netherlands

Postadres:
Janssen Logistics Nederland B.V.
Postbus 10266
6000 GG Weert
The Netherlands

Routebeschrijving

Google Earth: 
51º10'30.22 N
5º49'49.36 E

Telefoon:
Algemeen:      +31(0)-475-569290
Administratie:  +31(0)-475-569293
Telefax:          +31(0)-475-564545

E-mail:
algemeen
info@janssenlogistics.nl

planning
planning@janssenlogistics.nl

verkoop
sales@janssenlogistics.nl

Administratie
ann@janssenlogistics.nl